Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

 • Detta evenemang har redan ägt rum.

Årsmöte 2023 på Erikstorp

april 27, 2023 @ 7:30 f m - 9:00 f m

Det finns alltid en början och ett slut. Men ett slut kan också betyda en ny start. Företagsarenan har haft som mål att vara ett initiativ för att främja näringslivet i Landskrona, att vara en plats att söka sig till om man är ny som företagare i staden, men också en plats att finna ny inspiration. Vi har arrangerat mängder med frukostar, föreläsningar, mässor, galor, afterworks, lunchträffar och skapat nya band, människor och företag emellan.

Men det har blivit tuffare och tuffare att få folk att ha tid att samlas på våra frukostar, främst sedan pandemins start. Det har också blivit svårare att få engagerade till styrelsen. Vi vill främja näringslivet och nätverken i staden som sagt, inte konkurrera. Vi tror därför att det kan finnas nya möjligheter att få företagen i staden att samlas och att få fler att upptäcka den fantastiska stad Landskrona är. Faktum är att i Landskrona finns en fantastisk arena för företagarna, det kontorshotell och co-working space som finns på Weibullsholm – Linc Hybrid.
Där tror vi att en mötesplats för företagandet kan utvecklas ännu mer och centraliseras. En arena för frukostar, luncher, föreläsningar och möten. Då detta drivs av kommunal regi så har vi lämnat som förslag att vi avvecklar Företagsarenan och att kommunen istället kan axla den äran som vi har haft i många år. Här tror vi att det finns större och bättre möjligheter för nätverkande, utan medlemskap och en styrelse. Kanske med stöd från den kompetens som näringslivet i Landskrona kan bistå med.
Vi låter framtiden än vara oviss hur detta kan utvecklas, men vi tror det kan komma mycket gott från detta. Kommunen har visat sig positiv till våra tankar.

Företagsarenans styrelse kommer alltså föreslå att lägga ner föreningen vid årsmötet. Styrelsen har redan röstat för detta och nu bjuder vi in alla våra medlemmar till stämma för att kunna rösta.

Vi har inte skickat ut medlemsavgifter sedan innan pandemin så om det finns några monetära medel kvar i kassan när föreningen avvecklats så kommer vi föreslå på stämman att eventuella resterande pengar som finns i kassan skänks till Röda korsets arbete i Ukraina.

 

Men ett årsmöte ska genomföras och medlemmarna ska få tycka sitt. Så här kommer kallelse till årsmöte.

Bifogat finner ni årsredovisning. Den kan komma att uppdateras med några små rättelser efter att revisorn är klar. Ni finner också bifogad dagordning.

 

Åsmötet hålls på Erikstorp och vi bjuder på frukost.

7:30 frukost och sedan genomgång av dagordning klockan 8:00

 

   

   

  Detaljer

  Datum:
  april 27, 2023
  Tid:
  7:30 f m - 9:00 f m